Proef de mooiste bieren bij Pieke Potloed

Van Dubbel tot Tripel, Witbier tot Weizen

Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Pieke Potloed en kiezen uit een ruim en wisselend aanbod. We hebben standaard zeven bieren op fust – vier van huismerk Brand Bier – en nog eens twee dozijn gebottelde speciaalbieren. Blond, Dubbel, Tripel, IPA, (alcoholvrij) fruitbier en zelfs een glutenvrij bier. Elk biertje wordt perfect getapt of geschonken. Daar tekent Gilbèr hoogstpersoonlijk voor.

Natuurlijk kun je bij Pieke Potloed je dorst ook op andere manieren lessen. Zo blijft de wijnkaart zéker niet achter bij de bierkaart. De kaart biedt voor ieder wat wils. Van licht tot stevig, fruitig tot kruidig. Frankrijk voert de boventoon, maar we hebben ook een rasechte Mestreechteneer op de kaart staan.

Gilbèr is naast tapkampioen ook een volleerd barista en heeft bovendien een passie voor het serveren van mixdrankjes en klassieke cocktails. Dus ook voor een gesoigneerde kop koffie, gin-tonic of de nieuwste trend, vermout ‘in de mix’, ben je bij ‘Pieke’ aan het juiste adres.

Pieke Potloed

Sporenstraat 5
6211 EB Maastricht

T. 043-321 59 68

info@piekepotloed.nl

   facebook.com/barbistropiekepotloed

 

Openingstijden

Gesloten van 28 aug. t/m 7 sept. ivm verbouwing.
Maandag Gesloten
Dinsdag 11.00 – 22.00
Woensdag 11.00 – 22.00
Donderdag 11.00 – 00.00
Vrijdag 11.00 – 00.00
Zaterdag 11.00 – 00.00
Zondag 12.00 – 22.00

 

Reserveren

Als je zeker wilt zijn van een tafeltje, kun je het beste reserveren. Zeker ’s weekends. Kom je met een groep van 8 personen of meer? Dan horen we dat het liefst van tevoren.

Reserveren kan via www.couverts.nl/restaurant/maastricht/pieke-potloed
of door een mailtje te sturen naar info@piekepotloed.nl.